topografische kaarten (stafkaarten) van Nederland en Belgie

HistorieIn 2007 is, na een samenwerking tussen Amerigo en PublisherPartners, de website www.decartograaf.nl ontstaan om cartografie te verwerken. Er is toen een klein boekhandeltje ontstaan voor kaarten en vooral de topografische kaarten van het Kadaster bleken erg populair.


 

In 2010 waren de bestellingen echter niet meer in op kantoor in Eindhoven te verwerken en is de samenwerking gezocht met de huidige partner "de Zwerver". Nu worden de afhandeling en betaling in zijn geheel overgenomen door hun. Wij adviseren vooral en kunnen u van dienst zijn bij grote vaak zakelijke aankopen van cartografie bijvoorbeeld voor gebruik door bijvoorbeeld: provincies, gemeenten, makelaars, hulpdiensten, bosbeheerders, natuurliefhebbers en andere recreantie verenigingen.

 

Vanaf juni 2012 is met een vernieuwde website een nog prettigere navigatie mogelijk. Het grote pluspunt van deCartograaf.nl zijn onze klikbare overzichtskaarten, waarop u als klant heel gemakkelijk kunt navigeren naar de uiteindelijke kaart in het assortiment van firma de Zwerver.

 

2013 en verder

We streven om van elk land in ons assortiment een landenoverzicht te krijgen voor de belangrijkste cartografie.
Met name topografische kadastrale kaarten zou handig zijn, voor gebruik bij het aankopen van grond in het buitenland. Hiernaast blijft het handig om ook autokaarten online te bestellen. Aan de pomp is het altijd even zoeken en de prijzen kunnen daar ook hoger liggen. Andere tips zijn welkom! Laat het ons weten.

Ga naar onze contactgegevens