topografische kaarten (stafkaarten) van Nederland en Belgie

Cuba

Naam: Cuba 1:1.250.000
Uitgever: Freytag & Berndt
ISBN: 9783850842662
Omschrijving: Stadsplattegrond meerdere steden
UITVERKOCHT

Goed alternatief voor stad Havanna is beschikbaar.
Stadsplattegrond met register. Helder kaartbeeld waarbij de naamgeving goed leesbaar is weergegeven. Met de toeristische bezienswaardigheden in symbolen weergeven. Veelal ook met een openbaar vervoer of metro kaart als inzet.

meer info en bestellen

 

Naam: Topografische Kaart CUBA
ISBN:
9783865740229
uitgever: Nelles Map
Schaal: 1:775.000
Omschrijving:
Format: Sheet Map (Folded)
Height: (mm) 255
Width: (mm) 120
Publication date: 31 Mar 2006
Featuring a new-style cover and easy-fold system, this map of Cuba is marked with tourist attractions and public transport systems, and includes inset maps of major cities. It provides information on hotels.
UITVERKOCHT

Goed alternatief klik hier

 

Naam: Reisgids Capitool Cuba | Unieboek
ISBN:
9789047517832
Aantal blz.: 336
Uitgever: Unieboek
Editie: 2012
Soort: Reisgids
Taal: Nederlands
Reisgids Capitool Cuba | Unieboek
De reisgids Cuba is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfoto's én praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere. De Capitool Reisgidsen bevatten heel veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Met ook restaurants, accommodatie en vervoer. Capitool laat je de wereld zien! Het land ontdekken Havana Habana Vieja Centro Habana en Prado Vedado en Plaza Buiten het centrum Streken in Cuba West-Cuba Midden-Cuba-West Midden-Cuba-Oost Oost-Cuba

meer info en bestellen

 

meer van Cuba? KLIK HIER