topografische kaarten (stafkaarten) van Nederland en Belgie

Frankrijk

*CARTOGRAFIE*

Naam: 100% Zuid Frankrijk
Uitgever: Mo'Media
Soort: Reisgids
Taal: Nederlands
ISBN: 9789057675218
Omschrijving: Zuid-Frankrijk is de geur van lavendel, knoflook en kruiden. Het geluid van krekels in de zomerhitte. En de smaak van een frisse pastis onder de platanen. Zuid-Frankrijk betekent zowel Baskische dorpen in de Pyreneeën als droomvilla’s langs de Côte d’Azur. De smalspoorlijn Train des Pignes in de Provence en de duurste auto’s in Saint-Tropez. Surf mee op de golven van de Côte d’Argent en spot filmsterren in Cannes.

100% Zuid-Frankrijk beschrijft de Côte d’Azur, de Côte d’Argent, de Provence, de Rhônevallei, de Languedoc-Roussillon en de Pyreneeën.

Meer info en bestellen

 

Naam: Campinggids Frankrijk oost
Uitgever: Kosmos
Aantal blz.: 144
Soort: Campinggids
Taal: Nederlands
ISBN: 9789021549781

Omschrijving: Selectie van 100 campings waar bij de criteria rust, ruimte en gastvrijheid het belangrijkste zijn. Het variëert van eenvoudig en klein tot luxe en iets groter, maar nooit de massa-campings. Het gebied is ten oosten van de lijn Parijs - Andorra.

Direct bij het opstaan ziet u de bomen, ruikt u het gras en voelt u de frisse en schone lucht. De rust en ruimte ervaren van een rustieke camping voegt een heerlijk element toe aan het kamperen. Het is echter niet altijd makkelijk om uit het totale aanbod van meer dan 10.000 campings de juiste terreinen te vinden.
Alleen kleinschalige terreinen in Lotharingen, Elzas, Champagne-Ardenne, Bourgondië, Franche-Comté, Auvergne en Rhône-Alpes die landschappelijk aantrekkelijk en idyllisch gelegen zijn en waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat, kwamen voor deze gids in aanmerking.

Meer info en Bestellen

 

Naam: Wegenkaart - Landkaart Centrum
Uitgever: Michelin
Schaal: 1:200000
Editie: 2013
Soort: Landkaart / Wegenkaart
Taal: Frans, Engels
ISBN: 9782067181649

Omschrijving: Zoals je van Michelin mag verwachten is deze kaart zeer overzichtelijk en heeft een duidelijk helder kaartbeeld. De kaart geeft uitgebreid toeristische informatie weer. Voordelen zijn o.a. het grote gebied dat per kaart bestreken wordt, enigzins waterbestendig en scheurvast, vermelding van wegnummers, hellingen worden aangegeven met 1,2 of 3 pijltjes, kilometerafstanden ...ga zo maar door. Een goede kaart dus om een langere fietsroute te plannen, maar ook om eens lekker in een Citroen DS rond te karren in landelijk Frankrijk. Een topkaart dus!

Meer info en bestellen

 

Vakantie in Frankrijk, KLIK HIERONDER!