topografische kaarten (stafkaarten) van Nederland en Belgie

Snuffelhoek

Michelin Wegenatlas Benelux 2013
Nederland, België & Luxemburg met noord Frankrijk

Editie: 2013
ISBN: 9782067184954
Schaal: 1:150.000
Soort: Wegenatlas
Taal: Nederlands
Uitgever: Michelin

Info en bestel

 

Canadian Rockies
Gem Trek wegenkaart Banff & Jasper
Gem Trek wegenkaart Banff & Jasper

Uitgever: Gem Trek - Engels
ISBN: 9781895526769
schaal: 1:400.000
soort: Landkaart/Wegenkaart
extra: Engels GEM trek (klik op afbeelding voor extra info)

Laatste editie beschikbaar: 9781895526615

Info en bestel

 

Kaart der waterwegen van België 4 delen
Uitgeverij:
Geocart De Rouck
ISBN: 9789052080727
UITVERKOCHT

Alternatieven voor waterkaarten:
Nederland
Duitsland
Frankrijk

 

Michelin Europa wegenatlas

Editie: 2012 of recenter
ISBN: 9782067184947
Soort: Wegenatlas
Taal: Engels & Frans
Uitgever: Michelin

Info en bestel

 

Wandel- & fietskaart Aywaille/Sougne-Remouchamps/Harze
België - VVV-kaarten 25d

Schaal: 1:25.000
Uitgever: NGI
ISBN: 9789059341388
Omschrijving:
Gedetailleerde topografische kaart met intekening van vele wandelroutes.

UITVERKOCHT

 

Naam: Marokko Groene Michelingids
Uitgever: Michelin
ISBN: 9789020968392
Taal: Nederlands
Editie:
2007

Omschrijving: In deze Groene Gids van Michelin vind je overzichtelijke reisinformatie over Marokko, met uitzondering van de Sahara. Het boek volgt het vaste stramien van de reeks, die wel een overzichtelijkere lay-out heeft gekregen, met meer kleurgebruik in de tekst, een mooiere bladspiegel, duimgrepen, minder maar grotere foto's en een iets grotere letter. Na heel wat praktische informatie en een algemene bespreking van het land, wordt ingegaan op de verschillende streken afzonderlijk, van de Middellandse Zeekust tot de anti-Atlas, met steden als Rabat, Marrakech en Cassablanca. Dat alles wordt beoordeeld met het bekende sterrensysteem. Bij elke stad krijg je beknopte algemene en vooral veel praktische inlichtingen, zoals een 'adresboekje' met o.m. eet- en drinkgelegenheden. Af en toe is er een kaartje (weliswaar in het Frans) en door de tekst werden ook oranje kaders met weetjes opgenomen. Achteraan een index en een woordenlijst, en op de uitvouwbare boekomslag vind je voor- en achteraan twee overzichtskaarten. Een beknopte, betrouwbare en gestructureerde gids voor een ruim publiek.

Extra uitleg
De serie Groene Gidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang op vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Gids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft op een boeiende, grondige en praktische manier. Een handige sterrenbeoordeling vertelt u wat de reis of een uitstap waard is. Dankzij het handige adresboekje bij elke stad hebt u een mooie keuze van eet-, slaap-, winkel- en andere ontspanningsadresjes. De praktische inlichtingen geven u bijzonder nuttige tips ter voorbereiding van uw reis of uitstap en tal van suggesties om optimaal van uw reis te kunnen genieten. De grondig uitgewerkte inleiding biedt u alle geografische, historische en culturele achtergrondinformatie over uw reisbestemming. De heldere cartografie wijst u de weg door middel van stadsplattegronden, plattegronden van bezienswaardigheden, thematische kaarten, kaarten met toeristische rondritten en overzichtskaarten.

Info en bestel

 

Naam: Marokko kaart nationaal
Uitgever: Michelin kaarten nationaal
ISBN: 9782067119642
Taal: Engels of anderstalig
Omschrijving: Heldere cartografie. Wegenkaart.
UITVERKOCHT

Alternatieven voor Marokko

 

US Western Interstate Map UM 1.30
Uitgever: Universal Map
ISBN: 9780762533824
Taal: Engels
Omschrijving: The Western United States Interstate Map by Universal Map is full-color and includes the following states: Alaska, Arizona, California, Colorado, Hawaii, Idaho, Illinois, Iowa, Kansas, Louisiana, Minnesota, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Mexico, North Dakota, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Texas, Utah, Washington, and Wyoming. Map features include a city-to-city mileage chart .Includes color-coded travel routes, boundaries, trails, populations, forests, parks, urban areas, Native American reservations, military areas, mountain peaks, and airports.

UITVERKOCHT

KLIK HIER voor een goed alternatief

 

Ireland North Holiday Map
Uitgever: Ordnance Survey Ireland
Taal: Engels
ISBN: 9781873819906
Schaal: kaart 1:250.000
Omschrijving: Gedetailleerde kaart voor autotochten. Ook geschikt om fiets en eventueel wandelroutes op te plannen. Met toeristische informatie zoals: 'caravan sites', jeugdherbergen, VVV bureaus en uitzichtpunten.

UITVERKOCHT


 

Vietnam wegenkaart

Uitgever: International Travel Maps
ISBN: 9781553414599
Drukjaar: 2007

UITVERKOCHT

Bekijk hier een goede alternatief
 

Wegenkaart Michelin regional 501 - Scotland
1:400.000

Uitgever: Michelin
ISBN: 9782061007310
Taal: Engels
Omschrijving: Met plaatsnamenregister en stadsplattegrond van de grote steden in deze regio. Hierbij zijn de allerkleinste weggetjes zijn weggelaten waardoor deze kaart niet erg niet geschikt is als fietskaart.
Het plaatje geeft een voorbeeld.

KLIK HIER voor een goed alternatief

 

Groot Brittannië & Ierland

Aantal blz.:180
Uitgaven: 2013
Soort:
Wereldatlas
Uitgever:
Michelin
ISBN: 9782067174221
Taal: Frans / Nederlands
Schaal: 1 : 300.000

Meest recente uitgave klik hier

 

Wegenkaart - landkaart Madeira

Editie:
2008
ISBN:
9783707904666
Schaal:
1:40.000
Soort:
Wegenkaart - landkaart - Autokaart
Taal:
Engels & Duits
Uitgever:
Freytag & Berndt

Info en bestel

 

Naam: Capitool Compact Lissabon
Categorie: Reisgids
Uitgever: Unieboek
ISBN: 9789047519126
Aantal pagina's: 192
Taal: Nederlands
Omschrijving:
Tegenwoordig komen nog nauwelijks toeristen in Lissabon aan per boot, maar de grote boog die vliegtuigen maken over het strand van Caparica, om dan de rivier te passeren ter hoogte van de rode hangbrug en vervolgens vlak boven de daken aan te vliegen, is ook een aardig welkom.

Uniek licht
Lissabon is hartveroverend, van een schoonheid die vraagt om je erin onder te dompelen. Het licht is er uniek, met warme schakeringen in roze en felblauwe contrasten.

Uitgaansleven
Lissabon is een oude stad met een rijke historie, maar niet langer inzichzelf gekeerd. Het uitgaanleven van het moderne Lissabon kan moeiteloos concurreren met dat in veel andere Europese hoofdsteden, zo concludeert de nieuwe Compact gids.
In elke compact reisgids vind je een overzicht van de hoogtepunten van de bestemming, gevolgd door thematische top-10-lijstjes (van musea tot cafés en van golfbanen tot festivals, markten en natuurschoon).

Laatste editie beschikbaar klik hier

 

Naam: Capitool Vietnam & Angkor Wat
Categorie: Reisgids
Uitgever: Unieboek
ISBN: 9047501993
Aantal pagina's: 312
Taal: Nederlands
Omschrijving:
Weelderige groene bergen, mooie stranden, oeroude pagodes en de allure van een fascinerende cultuur trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Vietnam.

Het vruchtbare S-vormige Vietnam, dat zich van het bergachtige noorden en de delta van de Rode Rivier tot de landbouwgebieden van de Mekongdelta uitstrekt, biedt een keur aan bezienswaardigheden, waarvan er vele in de nieuwe Capitool uitgave worden beschreven.

Belevenis
Zowel een bezoek aan het aantrekkelijke Hanoi in het noorden met zijn typische mix van Franse koloniale invloed en Vietnamees karakter als Ho Chi Minhstad, de moderne economische hoofdstad in het zuiden, is een belevenis. Het gevarieerde land er tussenin kent magnifieke landschappen, versierde tempels, hemels eten, etnische dorpjes en zichtbare herinneringen aan de Vietnamoorlog.

Extra beschrijving van uitgever
Prachtig geïllustreerde reisgids met o.a. 3D tekeningen, fraaie kaarten en geweldige foto’s. Daarnaast uitgebreide achtergrondbeschrijvingen. Echt om in de stemming te komen! Groot formaat gids.

De reisgids Vietnam Angkor Wat is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfotos en praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.De Capitool Reisgidsen bevatten heel veel foto"s, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Met ook restaurants, accommodatie en vervoer.Capitool laat je de wereld zien!

Laatste uitgave BESCHIKBAAR klik hier

 

Stadsplattegrond Amsterdam
Schaal: 1:14.500
ISBN: 9789028701380
Soort: Stadsplattegrond - landkaart
Taal: Nederlands
Uitgever: Falk

Laatste editie is BESCHIKBAAR klik hier

 

Naam: Wegenkaart Australië deluxe hema (HEMA.1.02D)
Uitgever: Hema
ISBN: 9781865000008
Taal: Engels
Omschrijving: Deze kaart van Australië, is een zeer gedetailleerde wegenkaart. Deze kaart toont namelijk meer wegen dan op de meeste kaarten van Australië het geval is, deze kaart toont namelijk grote, kleine, gesloten en open wegen. Al met al is het dus een zeer goede kaart van Australië.Het plaatje geeft een voorbeeld.

UITVERKOCHT


Hier een goed alternatief

 

Lonely Planet Stockholm

Naam: Lonely Planet Stockholm ( Zweden )
ISBN:
9781741792867
Omschrijving: A Scandinavian gem blending ancient Viking roots and cutting-edge design, Stockholm's cultural portfolio makes it a captivating destination. This smart and stylish guide unlocks the secrets of the city from the snaking back alleys of medieval Gamla Stan to the nightlife of bohemian Sdermalm.
GET THE INSIDE SCOOP from a dedicated author with a lifelong love of the capital
MASTER MINIMALISM with a chapter devoted to Stockholm's designers and their supremely elegant creations
SAVOUR THE TASTE, SLEEP IT OFF - extensive listings of the city's many restaurants and places to stay, including candle-lit cellars and showcase hotels
FIND YOUR NIGHTLIFE NICHE - Drinking and Entertainment chapters uncover cosy pubs, stylish cars, live music and theatre and the slickest clubs on offer
EXPLORE THE CITY with our detailed itineraries, individual walking tours and comprehensive coverage of Stockholm's 14 islands
This title covers a range of unique itineraries from keeping your budget under control to embracing the city during its Nordic winter chill. Locals share their insights: an editor dispels Swedish stereotypes and a designer defines what keeps Stockholm style so avant-garde. There are revamped full-colour pull-out map and detailed neighbourhood maps for easy navigation to discover twice the city in half the time.
Taal: Engels

Nederlandse omschrijving
Klein compact stadgidsje voor Stockholm met alle essentiele informatie voor een paar dagen. Eten & drinken, Accomodaties en bezienswaardigheden. Met stadsplattegrond. Leuk gidsje voor een paar dagen Stockholm. Makkelijk mee te nemen klein formaat en handig ingedeeld per wijk. Met een losse plattegrond achterin en ook per wijk nog een plattegrond in het boekje zelf. Vergeet vooral niet een hapje te eten bij vegetarisch restaurant Herman's. Een stukje lopen (of makkelijk met de metro te bereiken), maar een heel erg lekker uitgebreid vegetarisch buffet!

Meest recente aanbieding klik hier

 

Chocolat

Naam: Chocolat
Schrijver:
Harris, J.
Uitgever:
de Kern
ISBN: 9789032505011
Ingenaaid: paperback,kaft slap, 127 x 200 mm | 352 pagina's | versie: 008
Omschrijving: Met haar creaties van chocola krijgt Vianne een Zuid-Frans dorp in haar greep. Prachtig verfilmd met Juliette Binoche en Johnny Depp.

Meer info en bestellen 

Klik hieronder!